زندگینامه
در سپیده دم سحرگاه بیست و پنجم فروردین ۱۳۵۳ مصادف با بیستم ربیع الاول ۱۳۹۴ هجری قمری در شهر سبزوار به دنیا آمد.
سبزوار شهر دارالمومنین در ۱۷۰ کیلومتری مشهدالرضا و شهری مذهبی با اهالی متدین است ، که خانواده ایشان نیز چنین هستند. پدرش از معتمدین و بازاریان خوش نام شهر می باشد که در فعالیت های انقلابی با علمای شهر همکاری زیادی داشت.
تا مقطع متوسطه را در رشته ریاضی همان شهر گذراند که همواره از دانش آموزان ممتاز مدرسه بود و همچون سایر برادران و خواهرش، دارای تحصیلات عالیه می باشد و کارشناسی ارشد خود را در رشته مدیریت کسب و کار از دانشگاه خوارزمی تهران اخذ و در حال گذراندن دوره دکتری مدیریت در دانشگاه تهران می باشد.
از دوران نوجوانی علاقه وافری به فعالیت های گروهی و عقیدتی داشته و بدین منظور این فعالیت ها را در پایگاه بسیج و مسجد محل پیگیری می کرد و مسئولیت فرماندهی پایگاه را به عهده داشته است.
در بسیج تمام تلاش خود را جهت ساماندهی پایگاه، جمع کردن جوانان و نوجوانان، تشکیل انواع کلاس های درسی، هنری و عقیدتی انجام داده و با توجه به این تلاش ها و ایده های اقتصادی اجرا شده در پایگاه ، در سال ۷۴ از سوی فرمانده بسیج مامور راه اندازی موسسه قرض الحسنه بسیجیان شهر گردید.
بعد از اقدامات صورت گرفته در حوزه جذب منابع و عملکرد وی در سال ۷۷ بعنوان کارمند نمونه در سطح کشور انتخاب و به سبب نقش موثر در توسعه فعالیت های موسسه قرض الحسنه بسیجیان ، در مسئولیت های مدیریت مالی و بازرسی امور شعب در سرپرستی استان خراسان ایفای نقش نمود و در سال ۷۸ به دفتر مرکزی موسسه در تهران آمده و در مسئولیت های مختلفی از جمله معاونت های اعتبارات و سرمایه گذاری ، منابع انسانی و آموزش ، رئیس کل روابط عمومی و امور بین الملل ، مشاور عالی مدیرعامل و بازرس ویژه فعالیت نمود .
در سال ۸۲ و در پی مشکلات بوجود آمده در سرپرستی استان قم با حفظ مسئولیت معاونت اعتبارات و سرمایه گذاری کل کشور موسسه ، بصورت موقت مامور ساماندهی ، بهبود و توسعه فعالیت های موسسه در قم گردید و این فعالیت ها و همچنین رضایت مسئولان و علاقمندی ایشان به شهر آشیانه آل محمد (ص) سبب ماندگاری ۵ ساله ایشان در قم و پذیرفتن مسئولیت مدیرکل امور شعب و بنیاد تعاون بسیج استان گردید.
سوابق و فعالیت های گذشته ایشان در استان قم موجب شد که پس از استعفای آقای احمدی بافنده از سمت شهرداری قم در سال ۸۷ ، به عنوان یکی از گزینه های اصلی شهرداری این شهر مطرح شود اما بنیاد تعاون بسیج حاضر به از دست دادن معاون اقتصادی خود در آن مقطع نشده و لذا شورای شهر قم گزینه دیگری را برای شهرداری انتخاب نمودند .
به منظور توانمند سازی جمعی از ایثارگران و رزمندگان ایثارگر، نسبت به تاسیس موسسه مالی و اعتباری صالحین اقدام و شخصا سمت ریاست هیئت مدیره آن را بر عهده گرفت و در مدت کوتاهی با تلاش های مستمر و طاقت فرسا از جمله ساماندهی تعاونی های بحران زده کشور ، با دستور مستقیم رئیس کل بانک مرکزی ماموریت یافت که به همراه همکاران ، موسسه را به بانک تبدیل نمایند.
در سال ۹۰ با دعوت مجدد اعضای محترم دوره سوم شورای شهر مقدس قم از ایشان ، با اکثریت قاطع به عنوان شهردار قم انتخاب و همچنین در سال ۹۲ نیز با روی کار آمدن اعضا محترم دوره چهارم شورای اسلامی شهر با رای بالای ۹۰% در سمت خود (شهردار قم) ابقاء گردید و در این مدت ، خدمات شایان و ماندگاری را در این شهر دارالعلم به یادگار گذاشت که در پایان سال ۹۳ پس از ۴۴ ماه خدمت به حرم اهل بیت (ع) ، به توصیه پزشکان و به دلیل مشکلات جسمی مجبور به استعفاء از این مسئولیت شد و تنها در مسئولیت هایی از قبیل عضو هیئت مدیره بانک شهر و چند شرکت اقتصادی ، سرمایه گذاری و مشاورت نهادهای مختلف و عضویت در کارگروه اقتصاد مقاومتی مجمع تشخیص مصلحت نظام و مشاوره در حوزه های اقتصادی مشغول خدمت بوده و همچنین بیشترین وقت خود را به شکل دهی بنیاد خیریه ابوتراب با محوریت رسیدگی و راه اندازی دارالایتام اختصاص داده است و پس از آن بنا به درخواست و توصیه ی حضرت آیت الله اراکی بعنوان معاونت اجرایی و برنامه ریزی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و پس از آن نیز بعنوان رئیس گروه عمران آستان قدس و مدیرعامل شرکت عمران آستان قدس رضوی مشغول به خدمت می باشد.